“БОГОЉУБЉЕ” ОДРЖАЛО КОНЦЕРТ ПОВОДОМ СЛАВЕ ХРАМА РОЂЕЊА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ

Слава нашег храма, а могло би се рећи и слава сваког парохијана, а и слава хора који и поје у овом храму.

Без обзира на све околности у којима се сви ми налазимо, нашли смо начина да на достојанствен начин обиљежимо славу. У недељу 20.09.2020. године са вечерњом молитвом почело је празнично славље. Хор је одржао концерт у порти храма, а гост нам је била етно група “Дар” из Бањалуке.
На сам дан празника 21.09.2020. године у нашем храму је служена Света Архијерејска Литургија коју је предводио наш епископ Фотије, послије које је организована свечана литија кроз град. На многаја љета свима нама и да у здрављу и весељу прослављамо још дуго, дуго времена!
“Рођење Твоје Богородице Дjево, објави радост свему свијету, јер из Тебе засија Сунце Правде, Христос Бог наш, и укинувши проклетство даде благослов, а уништивши смрт дарова нам живот вjечни.”

Notice: Undefined offset: 0 in /home/bogoljublje/public_html/wp-content/themes/dfd-native/inc/loop/posts/post_single.php on line 279

Notice: Trying to get property 'slug' of non-object in /home/bogoljublje/public_html/wp-content/themes/dfd-native/inc/loop/posts/post_single.php on line 279