СЦПД "БОГОЉУБЉЕ" НА ВИДОВДАНСКОЈ АКАДЕМИЈИ У ТУЗЛИ

Image module

1.јула 2017. године СЦПД „Богољубље“ учествовало је на Видовданској академији коју је у Владичанском двору у Тузли приредило СКПД „Просвјета“.

У склопу културно-умјетничког програма учествовали су и проф. Радица Дринић из Бијељине, КУД „Нова Јања“ из Јање, и друштво „Јутра плавог сљеза“ из Тузле.

Предсједник „Просвјете“ у Тузли, Милан Цвијетиновић, захвалио је свим учесницима у програму, као и посјетиоцима који су са уживањем испратили академију, истичући да је ово манифестација којој се обиљежава велики поразник српског народа, значајан и са историјског, социолошког, егзистенцијалног и многих других аспеката. Цвијетиновић је додао да се, уз помен на косовске јунаке, слави и одбрана достојанства, религије и културе Срба.

 


Notice: Undefined offset: 0 in /home/bogoljublje/public_html/wp-content/themes/dfd-native/inc/loop/posts/post_single.php on line 279

Notice: Trying to get property 'slug' of non-object in /home/bogoljublje/public_html/wp-content/themes/dfd-native/inc/loop/posts/post_single.php on line 279